De woning

Ons prachtig vakantiehuis, gelegen op een ruim perceel van 1000 m², heeft een volledig gelijkvloerse woonoppervlakte van ongeveer 160 m². Gebouwd in 2024, biedt het een moderne open keuken met leefruimte waar je kan ontspannen, koken, dineren en genieten van aperitieven aan het grote keukeneiland of in de zithoek. Met voldoende ruimte voor 8 personen heeft ons huis 4 ruime slaapkamers met king-size bedden, 2 badkamers met inloopdouche en 2 aparte toiletten, wat alle comfort garandeert.

Ook beschikt het huis over een aparte bergruimte met wasmachine en droogkast voor extra gemak.

Terras ~ tuin ~ verwarmd zwembad

De tuin van onze woning is perfect georiënteerd op het zuiden, waardoor je de hele dag door kan genieten van de zon. Omringd door een mooi aangelegde tuin met gras en lavendelstruiken, biedt de buitenruimte een oase van rust. Hier kan je ontspannen bij je eigen verwarmd zwembad van 8×4 meter, dat 1,5 meter diep is. De volledige breedte van het zwembad is voorzien van een inlooptrap met plage, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot het verfrissende water.

Voor uw comfort zijn er 4 ligstoelen, 4 strandstoelen, een grote zitzak en 2 parasols beschikbaar, zodat je kan ontspannen en genieten van de zon of schaduw naar wens.

Daarnaast biedt de oprit naast het huis ruimte voor 2 tot 3 auto’s, waardoor parkeren geen probleem is tijdens uw verblijf.

Open leefruimte

In de open leefruimte van onze woning is de keuken van alle gemakken voorzien. Een grote Amerikaanse koelkast/diepvriezer met automatische ijsblokjesmachine zorgt de hele dag door voor frisse drankjes. Er is ook een groot fornuis met 5 gaspitten en een grote oven (110 cm), vaatwasser, magnetron, grillijzer, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, cakejesmachine en scherpe messen die het koken een waar genoegen maken.

Aan de grote eettafel met 8 stoelen kan je genieten van heerlijke maaltijden of gezelschapsspelletjes spelen, allemaal met een prachtig uitzicht. In de zithoek staat een ruime bank, vergezeld van extra poefjes voor een gezellig samenzijn. Voor de kleintjes zijn er ook nog 2 triptrap stoeltjes beschikbaar, deze staan voor u klaar in de bergruimte.

Voor een aangenaam briesje binnen hebben we 2 plafondventilatoren geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de ramen in de zomer kunnen blijven openstaan, terwijl er toch voldoende verkoeling binnen is. Zo kan je optimaal genieten van de frisse lucht en het comfort van onze woning, zelfs op warme dagen!

Slaapkamers

Aan elke kant van de open leefruimte is er een doorgang naar 2 gelijke vertrekken. Elk vertrek bestaat uit 2 slaapkamers met daartussen een badkamer en een apart toilet. Hierdoor is onze vakantiewoning perfect geschikt om te delen met 2 gezinnen, en geniet elk gezin ook nog eens van voldoende privacy.
Er zijn in totaal dus 4 ruime slaapkamers met king-size bedden (180x200cm), elks voorzien van airconditioning en open kleerkasten. Elk bed heeft bovendien 4 schuiven waarin extra kleding of andere spullen kunnen worden opgeborgen (ook wel handig om snel je vuile was op te bergen…).
Voor de allerkleinsten is er ook een extra reisbabybedje ter beschikking.

De 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben directe toegang tot het terras en het zwembad via een schuifraam, de 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben ramen die uitkijken op de zijtuin van de woning. Overdag zorgen de grote ramen voor een rustige en comfortabele omgeving die baadt in het licht. De volledig verduisterende gordijnen zorgen dan ook weer voor een goede nachtrust.

Alle bedden zijn voorzien van hoog kwalitatief linnen, een zachte donstopper en 4 donsen hoofdkussens waar je heerlijk in kan wegdromen…

Badkamers en toiletten

In onze woning zijn er 2 identieke badkamers, elk met een ruime inloopdouche die volledig is afgewerkt met microtopping. De inloopdouche is voorzien van zowel een regendouche als een aparte handdouche, beiden met een uitstekende waterdruk. Hier kan je genieten van een verkwikkende douche-ervaring na een dag vol avonturen.
Uiteraard is er ook een haardroger voorzien.

Naast de badkamers zijn er 2 aparte toiletten, eentje aan elke kant van de woning.

Plattegrond van de woning